Industri

Industrikyla

Temperaturkänsliga varor kräver ett väl servat och installerat system. Vår långa erfarenhet inom branschen har gjort att vi under årens lopp har hjälpt såväl stora som små industrier med att skapa rätt industrikyla som hjälper din industri och tillverkning framåt.

Klimatservice erbjuder energieffektiva kyllösningar för varje industribehov – från kylrumsanläggningar, frysrumsanläggningar och processanläggningar. Vi, liksom våra kunder, månar alltid om miljön och när vi arbetar med värmeåtervinning samt frikyla utgår vi alltid utifrån att dessa ska göra så små avtryck på miljön som möjligt.

Vare sig det gäller kyla eller värme, nyinstallation eller ombyggnad så ser vi fram emot att kunna hjälpa Er med vår erfarenhet och kunskap. Oavsett vad exakt just din industri är i behov av ser vi alltid till att du får det mest optimala systemet för just din industri. Vårt mål är att din drift inte stannar av eller påverkas negativt. Vi förstår vikten av ett väl fungerande kyl- och värmesystem.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din industri med kyla och värme. Varmt välkommen till Klimatservice – ditt självklara val när det gäller industrikyla!

 

industri_1