Serverrumskyla

Serverrumskyla

IT har blivit och är idag navet för många organisationer och företag. Därmed blir också serverrummet hjärtat av driften. Vi arbetar med att din serverrumskyla ska vara den optimala för just ditt företag.

I datorhallar och serverrum är rätt temperatur och fuktighet mycket viktigt. Servrar alstrar mycket värme. Värme som behöver ledas bort för att temperaturen och fuktigheten ska vara den rätta.
Vi hjälper dig att kyla ditt serverrum på det bästa och mest effektiva sättet. Vi hjälper dig att optimera din serverrumskyla så att du och ditt företag kan vara säkra på att driften inte påverkas av ett serverhaveri.

Idag finns det mängder av kylaggregat och kylanläggningar som lämpar sig till serverrum. Vad passar bäst för just dig och ditt företag? Vi hjälper dig med allt ifrån rådgivning, planering, installation och underhåll. Vi har arbetat med serverrumskyla under många år. När du anlitar oss kan du vara säker på att serverrumskylan blir anpassad efter just dina behov och förutsättningar.

Vår styrka är vår erfarenhet och som Certifierat Kylföretag erbjuder vi lösningar där överskottsvärmen tas till vara i den övriga fastigheten. Hög verkningsgrad året runt ger snabbt avkastning på investeringen.

Kontakta oss för mer information! Varmt välkommen till Klimatservice – ditt självklara val när du är ute efter den optimala serverrumskylan!