Kyl & Frysutrustning Restaurang

Kylrum, frysrum & restaurangkyla

Klimatservice Skåne AB säljer och monterar kylrum och frysrum efter era önskemål.

Restaurangkyla

En väl fungerande kyl- och frysanläggning är A och O för att du ska kunna bedriva din restaurangverksamhet. Vi hjälper dig med restaurangkyla så att din verksamhet kan fungera utan driftstörning.
Vår styrka är vår breda kompetens inom kylteknik och höga servicenivå som ger er snabb och effektiv felavhjälpning. Vi installerar, utför reparation och servar alla typer av Köks & Restaurangkyla.

När du anlitar oss är du garanterad att hjälpen alltid finns nära.

Storkökskyla

Våra många års erfarenhet inom storköksservice gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi säljer och installerar kvalitetsprodukter för bästa driftsäkerhet och självklart erbjuder vi också förebyggande service vilket förlänger livslängden och minskar miljöpåverkan. Vi säljer bland annat kylskåp, ismaskiner, kylbänkar – allt som gör att storköket blir så effektivt som möjligt.

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa din restaurang eller ditt storkök att bli ännu mer effektivt!

Vi utför:

  • Installationer
  • Service
  • Underhåll
  • Reparationer

Genom samarbetspartners breddas och förstärks vårt utbud och vi erbjuder helhetslösningar när det gäller storköks-, restaurang-, café- och bagerimaskiner. Att välja våra helhetslösningar garanterar att alla delar fungerar väl tillsammans och utan störningar.

Vi arbetar med alla fabrikat och utför även återkommande kontroller på kylanläggningar. Med förebyggande service hålls en hög standard på anläggningen och man minskar risken för dyra driftstopp.

Vi gör även konverteringar på äldre kylmaskiner för att de ska bli mer miljövänliga. Genom företagets miljöpolicy beräknas varje kylanläggning för minskad klimatpåverkan samt energiförbrukning.

Hör gärna av er för mer information och kundanpassade serviceavtal.

Varmt välkommen till Klimatservice!
 

Nedan kan du se några exempel på den utrustning vi erbjuder.