Luftkonditionering

Luftkonditionering

luftkonditioneringMed luftkonditionering i din lokal skapas en behaglig temperatur med skön svalka året runt. Att ha ett bra arbetsklimat i lokalen är mycket viktigt då vi människor tenderar att prestera bättre i en hälsosam inomhusmiljö.

Vi på Klimatservice Skåne AB säljer och monterar luftkonditionering och kylanläggningar från marknadsledande varumärken, allt för att göra din inomhusmiljö så behaglig som möjligt. Hos oss får du snabb leverans och bra service, så att du kan få den rätta temperaturen på din arbetsplats enkelt och snabbt!

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen vet vi att olika förutsättningar kräver olika lösningar. Vi erbjuder flera olika lösningar med allt från värmeåtervinning till varmvattenproduktion. Med rätt lösning får du lägre driftskostnader, minimalt koldioxidutsläpp och ett bättre arbetsklimat. Vi hjälper dig att få den lösning som är mest optimal för just din lokal så att du får en hälsosam inomhusmiljö med rätt luftfuktighet och luftkvalitet!!

Vi utför även service såväl som reparationer och underhåll av alla varumärken, där energioptimering är en av många viktiga faktorer som vi tar hänsyn till.

Kontakta oss för prisförfrågan, eller om du vill ha ytterligare information om luftkonditionering,

Varmt välkommen till oss på Klimatservice – vi hjälper dig att skapa en hälsosam inomhusmiljö!