Lediga tjänster

Servicetekniker sökes

Vi söker ventilationstekniker

För att stärka upp organisationen kring Ventilation söker vi nu en medarbetare som ska arbeta med förebyggande och felavhjälpande service samt driftoptimering.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett härligt gäng. Arbetet präglas av frihet under ansvar där du till stor del styr ditt eget arbete och utveckling.

Klimatservice är idag ett starkt varumärke som positionerat sig på marknaden med signum för sin höga kvalité, det är därför viktigt att du är noggrann, serviceinriktad och engagerad.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet som ventilationstekniker. Du har stora möjligheter att utvecklas då du kommer att ingå i ett team med spetskompetens inom reglerteknik, kyla, värme, samt energioptimering och som gärna delar med sig av sin kunskap för att uppnå bästa möjliga servicenivå

Vi söker dig som har teknisk utbildning och minst 2-3 års erfarenhet från ventilationsbranschen. Vi ser att du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap om injustering av luftflöden.

Kontakt
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Schatz på 070-299 93 80, anders@klimatservice.org
Vi undanber oss alla samtal från bemanningsföretag och annonssäljare

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.